Descobreix

Zones d'immersió
Punts immersió

La Llosa - Benidorm

Benidorm
Benidorm

La Llosa és una muntanya afonada amb el vèrtex a uns set metres de profunditat, situada a pocs centenars de metres de l'illa de Benidorm, amb la qual guarda una gran semblança en la seua forma i disposició. En el seu vessant est té una pronunciada caiguda fins a un fons de 30 metres, mentre que en la cara oest l'augment de profunditat és més progressiu i suau en forma de vessant.

Les dimensions de la Llosa i els seus nombrosos motius d'interés permeten diverses incursions submarines, existint fins a tres boies d'ancoratge disposades per a l'amarre d'embarcacions. En aquesta ocasió abordem la situada més al nord i que descendeix fins a la plataforma, a uns huit metres. Si seguim rumb nord-est apareix una absorbent caiguda que, combinada amb l'estupenda visibilitat que solem trobar, ens farà planar fins a un fons de 29 metres. Ací comença un rosari de grans roques que provoquen multitud de contrallums i acullen abundant vida de considerable grandària com a orades, déntols, ordenats bancs de corbines i de sargs i, més agotzonats en innombrables buits, grans polps i vistoses morenes.

El recorregut, seguint el perfil sud de la Llosa que ens quedarà a la dreta, consisteix a visitar aquestes colossals roques. Alguna d'elles és travessada per un túnel en la seua base, com la cova de la Verge, per a quan l'aire o l'acumulació de nitrogen aconsellen, aproximar-se a la paret de la Llosa on trobarem unes enormes esquinçades que podem prendre de referència per a anar ascendint mentre prossegueixen els motius d'interés, aquesta vegada en forma de nombrosos i colorits nudibranquis, fins a arribar novament al punt d'inici.

+ Infohttps://www.visitbenidorm.es/ver/1998/buceo-y-snorkel-benidorm.html

La Llosa - Benidorm

Obri la ubicació