Des del Penyal d'Ifach Nature Park a Cap d'Or: Calp, Moraira, Benissa i Poblenou Benitatxell

Busseig Comunitat Valenciana
Busseig en la Comunitat Valenciana
"No puc explicar la raó per la qual estime el mar; és alguna cosa física. Quan et submergeixes comences a sentir-te com un àngel." Jacques-Yves Cousteau

Descobreix

Zones d'immersió
Àrees

Des del Penyal d'Ifach Nature Park a Cap d'Or: Calp, Moraira, Benissa i Poblenou Benitatxell

Costa Blanca
Comunitat Valenciana

Sota els impressionants penya-segats de Parc Natural del Penyal de Ifach, fins a les parets de Cap d'Or, accedim a un món submergit de desbordant vitalitat i colorit: Arcs que s'obrin en les roques com a originals finestres al blau, suaus veriles que descansen en fons lluminosos, pronunciats tallats que ens conviden a deixar-nos balancejar ingràvids en el nostre descens o restes d'embarcacions afonades qui sap quan i que alberguen vida; en definitiva, paisatges on es combinen els colors de la naturalesa submergida per a oferir-nos un espontani quadre del millor i més pur Mediterrani.

En aquesta zona el bussejador trobarà des de fons ideals per als amants del snorkle i l'ensenyament del busseig a immersions per als més experts i tot això en un entorn ric en biodiversitat i espectaculars paisatges subaqüàtics. Prepareu-vos per a gaudir d'un món on es combina la relaxada contemplació de la naturalesa amb l'aventura i les sorpreses que sempre alberguen els fons marins de Calp, Benissa, Moraira i Poblenou de Benitatxell.

From Penyal d'Ifach Nature Park to Cap d'Or: Calp, Moraira, Benissa and Poblenou Benitatxell

Obri la ubicació