Busseig en la Comunitat Valenciana

Busseig en la Comunitat Valenciana

"No puc explicar la raó per la qual estime el mar; és alguna cosa física. Quan et submergeixes comences a sentir-te com un àngel." Jacques-Yves Cousteau

 600 km de costa mediterrània + 3 Reserves Marines + 30 zones d'immersió

La Comunitat Valenciana, situada en una privilegiada posició de la costa peninsular espanyola, alberga en els seus més de 600 km de pur mar Mediterrani una infinitat de punts d'immersió. Paisatges d'una bellesa lluminosa, aigües transparents que ens conviden a submergir-nos, preciosos entorns de gran valor natural, abundància de vida plena de colorit... són algunes de les raons per a traspassar les portes del blau més mediterrani amb qualsevol dels molts centres de busseig de la Comunitat Valenciana.

Ací el bussejador podrà submergir-se durant tot l'any gràcies a les temperatures suaus de les nostres aigües (14ºC a l'hivern, 19ºC primavera i tardor i 26ºC a l'estiu). L'absència de forts vents i corrents marins i un litoral amb una variada orientació i punts ben protegits, permet fer immersions còmodes i aptes per a bussejadors de qualsevol titulació. Aquestes condicions fan de la Comunitat Valenciana una destinació ideal per a bussejar en família, ja que els xiquets a partir de 8 anys ja poden fer baptismes, cursos i immersions a la mar.

Descobreix

Zones d'immersió

Experiències

Blog

snorkel comunitat valenciana
19-09-2019

Un dels atractius més importants de la Comunitat Valenciana és el seu extens litoral que, amb prop de 600 quilòmetres de costa banyada pel Mediterrani i tres reserves marines, permet descobrir en tub respirador increïbles paisatges subaquàtics i una sorprenent biodiversitat marina.

Bou Ferrer, el pecio romano más grande del Mediterráneo
13-09-2019

El Bou Ferrer és un derelicte romà del s. I d. C. que es troba a uns 25 metres de profunditat i a uns 1000 metres de la costa, enfront de les platges de La Vila Joiosa (Alacant). El vaixell anava probablement en camí des del sud d'Espanya a Itàlia quan va ser sorprès per una borrasca, per la qual cosa va intentar trobar refugi en la vora de la mar, però es va afonar abans de poder arribar a refugiar-se.