Busseig en la Comunitat Valenciana | Blog

Busseig Comunitat Valenciana
Busseig en la Comunitat Valenciana
"No puc explicar la raó per la qual estime el mar; és alguna cosa física. Quan et submergeixes comences a sentir-te com un àngel." Jacques-Yves Cousteau

Blog

snorkel comunitat valenciana
19-09-2019

Un dels atractius més importants de la Comunitat Valenciana és el seu extens litoral que, amb prop de 600 quilòmetres de costa banyada pel Mediterrani i tres reserves marines, permet descobrir en tub respirador increïbles paisatges subaquàtics i una sorprenent biodiversitat marina.

Bou Ferrer, el pecio romano más grande del Mediterráneo
13-09-2019

El Bou Ferrer és un derelicte romà del s. I d. C. que es troba a uns 25 metres de profunditat i a uns 1000 metres de la costa, enfront de les platges de La Vila Joiosa (Alacant). El vaixell anava probablement en camí des del sud d'Espanya a Itàlia quan va ser sorprès per una borrasca, per la qual cosa va intentar trobar refugi en la vora de la mar, però es va afonar abans de poder arribar a refugiar-se.

Recomendaciones para un buceo sostenible y respetuoso con el medio
12-04-2019
  • En l'accés a zones de busseig des de la costa, quan transitem per paratges naturals hem de respectar les plantes i animals, per insignificants que ens pareguen.
  • No hem de tirar residus a terra.
  • En accessos des d'embarcació, evitar l'abocament al mar de combustible o oli, així com dels residus que puguem generar (envasos, burilles...).
  • Fondejar en les boies a aquest efecte, i si no n'hi ha, fer-ho en clars d'arena per a evitar danyar les roques i els prats de
Pecio Owasco Primera Guerra Mundial Vila Joiosa
15-07-2019

La costa mediterrània va ser molt utilitzada pels vaixells mercants aliats durant la 1ª GM com a ruta de trànsit donada la seua neutralitat durant la contesa, i per tant els comandants dels submarins alemanys la incloïen com un dels punts principals de caça. Les aigües properes a la localitat costanera de La Vila Joiosa van ser testimoni de nombrosos atacs i naufragis, sis dels quals provocats pel submarí alemany O64, comandat per Robert Morath, entre desembre de 1917 i febrer de 1918.