Blog

busseig, nimersió, covid

El busseig post-covid

Com serà el busseig post-Covid 19? Ens ho explica l'Associació de Centres de Busseig de la Comunitat Valenciana. L'arribada del COVID-19 a Espanya ha creat un abans i un després en les nostres vides. Encara amb menys casos de contagi en la Comunitat Valenciana, gràcies a la campanya de vacunació, ens queda un llarg camí per recórrer. No obstant això, l'ésser humà segueix el seu instint natural i necessita continuar amb la seua vida.

Busseig en Illes Columbretes

Busseig i esnòrquel en una illa volcànica: la Reserva Marina d'Illes Columbretes

snorkel comunitat valenciana

Descobreix els secrets del Mediterrani practicant snorkel a la Comunitat Valenciana

Un dels atractius més importants de la Comunitat Valenciana és el seu extens litoral que, amb prop de 600 quilòmetres de costa banyada pel Mediterrani i tres reserves marines, permet descobrir en tub respirador increïbles paisatges subaquàtics i una sorprenent biodiversitat marina.

Bou Ferrer, el pecio romano más grande del Mediterráneo

Bou Ferrer, el derelicte romà més gran del Mediterrani

El Bou Ferrer és un derelicte romà del s. I d. C. que es troba a uns 25 metres de profunditat i a uns 1000 metres de la costa, enfront de les platges de La Vila Joiosa (Alacant).

Recomendaciones para un buceo sostenible y respetuoso con el medio

Recomanacions per a un busseig sostenible i respectuós amb el medi

Recomanacions per a un busseig sostenible i respectuós amb el medi

Pecio Owasco Primera Guerra Mundial Vila Joiosa

Vaixells enfonsats de la I Guerra Mundial a La Vila Joiosa

La costa mediterrània va ser molt utilitzada pels vaixells mercants aliats durant la 1ª GM com a ruta de trànsit donada la seua neutralitat durant la contesa, i per tant els comandants dels submarins alemanys la incloïen com un dels punts principals de caça.