Descobreix

Zones d'immersió
Punts immersió

El Tangó - Xàbia

Costa Blanca
Xàbia

La cala de El Tangó, també coneguda com El Pope, ens ofereix una bona ocasió per a una entretinguda i senzilla immersió des de platja.

La cala es troba molt prop del club nàutic, al costat de l'espigó exterior del port i als peus d'un restaurant, i la seua major dificultat resideix precisament a arribar a l'aigua amb el pesat equip de busseig ja que cal sortejar algunes roques exteriors.

L'orientació de la platja és sud-est quedant la paret que culmina en el cap de Sant Antoni al nord-est. En general, ens ofereix un fons poc profund, frondosament cobert de posidònia, alternant els clars arenosos amb els blocs o llengües de roca que solen tindre orientació sud. Són precisament aquestes llengües les que ens oferiran el major interés, en acollir multitud d'espècies com morenes i polps.

Eixint des de la platja, avançarem un poc per superfície per a guanyar un poc de profunditat i en descendir podrem seguir avançant rumb sud-est fins que comencen a aparéixer les llengües que podrem escodrinyar en els seus abundants racons. Després anirem a poc a poc buscant la paret del cap i es produirà una disminució de la ja de per si reduïda profunditat, trobant-nos aleshores un fons de roques xicotetes, paret a partir de la qual tornarem buscant la platja, o bé tornarem pel camí d'anada.

El Tangó - Xàbia

Obri la ubicació
Adreça

Turismo Xàbia: www.xabia.org