Descobreix

Zones d'immersió
Punts immersió

La Cullerà - Dénia

Costa Blanca
Dénia

En l'incomparable marc de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni i prèvia obtenció del corresponent permís, proposem aquesta interessant immersió que podem començar en un xicotet tàlveg al peu del penya-segat de la reserva, en un punt conegut com la Cullerà per la mossegada que apareix en la seua paret. Descendirem a un fons d'uns nou metres i només eixir del tàlveg en direcció al cap, i seguint la paret, trobarem l'entrada a una gran cova on sol haver-hi cigales grans, corbines i algun congre. La cova s'introdueix uns 50 metres cap a l'interior de la muntanya encara que cal evitar perdre la llum de l'entrada.

Una vegada fora podrem seguir paral·lels a la costa i rumb al cap de Sant Antoni, distanciant-nos de la paret el que ens interesse en funció de la profunditat màxima que vulguem agafar, encara que entre els deu i quinze metres està la zona més interessant. És el fons típic d'aquesta zona, format per grans roques que, entapissades d'alga roja i posidònia, esguiten un fons arenós on podem veure polps, orades, fugissers meros i multitud de corbines en els innombrables buits que la capritxosa disposició de les roques ofereix.

La disponibilitat d'aire marcarà el moment de tornar a superfície, que podem realitzar hissant la boia de descompressió per a marcar la nostra posició al barquer i que ens arreplegue.

La Cullerà - Dénia

Obri la ubicació
Adreça

Turismo Dénia: www.denia.net